MERHABA..

Hepinize merhaba...Ben bir mutfak aşığıyım. Mutluyken ,hüzünlüyken ,huzurluyken ,sıkılmışken ,genelde gece uyku tutmamışken mutfakta ya bir şeyler yaparken bulurum kendimi yada maalesef yaptıklarımı yerken...Çocukluğumdan beri gelen bu aşkı, merakı ,öğrendiklerimi sizlerle paylaşmaya sizin paylaşacağınız fikirlerle tariflerle yeni mutfak maceraları yaşamaya karar verdim .Sizler sayfama bende aranıza hoş geldik ...


18 Ağustos 2012 Cumartesi

BAYRAM İÇİN TEBRİK KARTLARIM ve SEVİL'DEN TÜRK KAHVEM



Bayram için blog yazarları arasında düzenlenen kartlaşma etkinliği sayesinde bir sürü tebrik kartı aldım . Ne kadar güzelmiş posta kutusunda adınıza yazılı bir sürü zarf bulmak . Hepsini ayrı bir heyecanla açtım. Başta bu etkinliği düzenleyen Leylak Dalı 'na sonra gönderen tüm blog arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Hem birbirinden güzel dilekleri için hemde bu mutluluğu yaşattıkları için .Umarım benim kartlarımda onların eline ulaşmıştır.
resim çekmesine izin vermediğim için küskün oğluşum
buda Kaan'nın bayram çikolatası


Gelelim beni mutlu eden diğer zarfa .Sevgili blog arkadaşım Sevilin Denizi'nden . Sevil yaptığı sayfama yaptığı yorumlarla beni mutlu eden ve destekleyen başka bir blog arkadaşım. Kendisi de çok keyifli yazılar yazıyor. Aramızda o kadar güzel bir telepati oluşmuş ki ben ona kahve fincanı oda bana türk kahvesi göndermiş. Hemde sakızlı =). Daha ne diyim . Artık bir araya gelip fincanları alıp keyifle kahveyi yudumlamak farz oldu.
Tekrar hepinize sevgi dolu nice bayramlar...

4 yorum:

  1. Canım,
    Mail de attım ama sanırım görmedin, bir kez de buradan yazayım dedim. Sürpriz fincanların beni nasıl mutlu etti anlatamam. Fincan değil önemli olan, kısa zamanda aramızda oluşan duygu bağı, çok teşekkür ediyorum, büyük bir zevkle kullanacağım. Çok yakında da Kahveli Blog'da yerini alacak fotoğrafıyla.
    Kahve kokulu, şeker tadında bir bayram diliyorum, sevgiyle.
    Etkinlik katkılarınızla güzelleşti...

    YanıtlaSil
  2. Nurşen Ablacım bende eline geçmedi diye üzülmüştüm açıkcası.Bir türlü soramadım da.Beğendiğine çok çok sevindim.Esas ben sana teşekkür ederim. Kartları açarken o kadar mutlu oldum ki. Bende sana her zaman enerjik neşene neşe katan bayramlar diliyorum =)

    YanıtlaSil
  3. canımmm sonunda fırsat bulup internete girebildim 2 gündür aklım hep sendeydi acaba paket geldimi gelmedimi diye ama şükürki bayramdan önce eline ulaşmış:))senin paketini alınca bende diycektim sana ,sanki anlaşmış gibi sen bana fincan ben sana kahve göndermişiz dicektim ama paket eline ulaşmadığı için süprizi kaçar diye demedim :))benim çok sevdiğim bu kahveyi umarım sende beğenir afiyetle sevdiklerinle içersin canım..senin ve ailenin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum vede kocaman kocaman öpüyorum seni..bu arada oğluşunla yaptığın keklerin pastaların devamını bekliyorum ana oğul ne marifter var sizde ..ellerinize sağlık canım nefis bir kek yapmışsınız yakın olsaydık bende katılırdım size :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevil'cim kahveni bayramda afiyetle içtik. Genelde yazları çeşmede geçirdiğimiz için sık sık alırım sakızlı türk kahvesi . Ama bu sene gitmediğimizden evde kalmamıştı.oğluşum mutfagı çok seviyor haftada bir gün mutlaka yapıyoruz bir şeyler daha doğrusu ben tren gibi malzemeleri dizip ona bırakıyorum . çok keyifli oluyor. Ankara 'ya gelirsen sanada yaparız ana oğul keklerinden=)

      Sil

teşekkürler yorumunuz yazar tarafından okunup yayınlanacaktır..