MERHABA..

Hepinize merhaba...Ben bir mutfak aşığıyım. Mutluyken ,hüzünlüyken ,huzurluyken ,sıkılmışken ,genelde gece uyku tutmamışken mutfakta ya bir şeyler yaparken bulurum kendimi yada maalesef yaptıklarımı yerken...Çocukluğumdan beri gelen bu aşkı, merakı ,öğrendiklerimi sizlerle paylaşmaya sizin paylaşacağınız fikirlerle tariflerle yeni mutfak maceraları yaşamaya karar verdim .Sizler sayfama bende aranıza hoş geldik ...


9 Temmuz 2012 Pazartesi

TATİL YOKSA HAMBURGER VAR !!!

Ankara boşaldı neredeyse ...Kimseler kalmadı. Herkes yazlıklara ,otellere kaçmaya başladı.Blog arkadaşlarımın tatil yazılarını okuyup duruyorum .Oysaki ben aylardır tatil planları yapıp , diyetler yaptım. En sevdiğim koca burgerlerden bile uzak kaldım . Sonuç bir tatil programım bile yok. Daha fazla bu haksızlığa dayanamayıp Kentpark  alışveriş merkezindeki Burger Story de buldum kendimi. Hamburger genelde bir mutluluk hissi verir bana . Moralim bozuksa yada malum zamanlardaysam kafamın bir köşesinde en cezbedici haliyle yanıp yanıp söner bir hamburger resmi.

 Burger Story de bir çok hamburger çeşidi var. Klasik , çedarlı , acı soslu , fıstıklı ,  Veggie burger, BBQ Burger ve Karamelize soğanlı. Benim favorim en sondaki.  Karamelize soğan gerçekten hamburger ve hot dog a çok yakışıyor. Bir kaç kez evde yapmayı deneyip fena bir sonuç elde etmesem de tabiki dışarıdaki o tadı yakalayamadım. 
Terasta kocaman hamburger tabağımla buluşup ,aylardır ayrı kalmanın verdiği özlemle bir çırpıda tabağı silip süpürdüm. Aklımda yer edinmeye çalışan kalori hesaplarıyla hemen vedalaşıp koca bir gülümsemeyle mutluluğumu alışverişle perçinledim, 
Sevgili Eşime Not : Tatil planları kesinleşene kadar eylemlerim devam edecek . 

2 yorum:

  1. diyet bozdurur cinsten görünüyor bu güzel hamburger...:))afiyet şeker olsun canım..bizde bu sıcaklarda bazı haftasonları harıc ıstanbuldayız.. bizde eylülde çıkıcaz sanırım ..erken rezervasyon yaptırmayınca bir türlü işini gücünü ayarlayıp çıkamıyorsun tatile..yanlız değilsin anlıyacağın:))

    YanıtlaSil
  2. Bozdurdu zaten . Hatta o gun bugundur diyet miyet kalmadı. Malesef erken rezervasyon secenegı olmuyo bız cocuklular için .. Sonrada boyle plansız kalıyoruz .

    YanıtlaSil

teşekkürler yorumunuz yazar tarafından okunup yayınlanacaktır..