MERHABA..

Hepinize merhaba...Ben bir mutfak aşığıyım. Mutluyken ,hüzünlüyken ,huzurluyken ,sıkılmışken ,genelde gece uyku tutmamışken mutfakta ya bir şeyler yaparken bulurum kendimi yada maalesef yaptıklarımı yerken...Çocukluğumdan beri gelen bu aşkı, merakı ,öğrendiklerimi sizlerle paylaşmaya sizin paylaşacağınız fikirlerle tariflerle yeni mutfak maceraları yaşamaya karar verdim .Sizler sayfama bende aranıza hoş geldik ...


5 Temmuz 2012 Perşembe

NİLÜFER 'İN MAHARETLERİ

 Geçtiğimiz aylarda yapılan Ankara 'lı bloggerlar buluşması bir çok yeni yüz ve blog tanımama vesile olurken aynı zamanda şans kapıyı çaldı ve iki harika arkadaşım oldu. Sevgili Yasemin ( kendisi blog eğitmenim olur =)) ve Nilüfer . Yakın oturmamızın da verdiği avantajla geleneksel kahvaltılar düzenlemeye başladık . Bazen dışarıda, henüz ben çağıramasam da evde kahvaltı adı altında akşam yemeğine uzanan sohbetler yapıyoruz .Daha yeni  yeni tanımaya başlayınca birbirimizi şöyle bir merak ta oluyor haliyle.Evi nasıl , ne sever ,e yemek blogu yazınca ne yer ne içer ... Ama bu merak özellikle Nilüfer 'in evi için geçerliydi. Yaseminle birlikte yaramaz çocuklar gibi her şeyi inceleme ve karıştırma dürtüsüyle sabırsızlıkla bekliyorduk Nilüfer 'e gitmeyi. Vee Tataamm ..İşte o gün geldi . Balkonda keyifli bir kahvaltıdan sonra ben o harika cüzdanlar la ,çantalarla rengarenk keçelerle , takılarla , yünlerle buluştum .

Bir ara çantaların büyüsüne kapılıp ;yirmi tane çanta boynumdayken Nilüfer 'in oğlu Sarpla - Deli mi bu kadın - bakışları altında tanıştım.

İnsanın yetenekli olması ,hayal gücündekileri  , duygularını ,yaşanmışlıklarını ortaya dökerek el emeğiyle bir şeyler ortaya çıkarması ne büyük şans. Bunu yapabilenlere gıpta ediyor ve çok saygı duyuyorum .

Bu arada bu güzel şeylerin daha ayrıntılı fotoğraflarına ve daha bir çoğuna http://wildpoppyfields.blogspot.com/ adresiyle ulaşabilirsiniz . Arkadaşıma bu güzel gün için çok teşekkür ediyorum . Yine gelicem .=)

5 yorum:

  1. Aslıcım, ne güzel resimlemiş ve ne güzel yazmışsın, yüreğine sağlık... Ben de sana bu güzel gün için çok teşekkür ederim ve her zaman beklerim. Yaz tatili programları sebebiyle ara vermek zorunda kaldık ama sabah kahvaltı programlarımıza biter bitmez tatil telaşımız senin evini de gelip hep beraber kurcalayacağız, bundan emin olabilirsin... Kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. canımm ... o seniin güzelliğin . Beğendiğine sevindim .

    YanıtlaSil
  3. ay çok hoşlar ya. Ben niye bu kadar marifeli değilim ki:S

    görüşmek üzere

    http://www.bakbuharika.blogspot.com

    http://www.facebook.com/harikadekorasyon

    YanıtlaSil
  4. eminim sizinde vardır maharetleriniz ..

    YanıtlaSil
  5. Hersey cok güzel, cok begendim blogunuzu...Bende beklerim, sevgilerimle....

    YanıtlaSil

teşekkürler yorumunuz yazar tarafından okunup yayınlanacaktır..