MERHABA..

Hepinize merhaba...Ben bir mutfak aşığıyım. Mutluyken ,hüzünlüyken ,huzurluyken ,sıkılmışken ,genelde gece uyku tutmamışken mutfakta ya bir şeyler yaparken bulurum kendimi yada maalesef yaptıklarımı yerken...Çocukluğumdan beri gelen bu aşkı, merakı ,öğrendiklerimi sizlerle paylaşmaya sizin paylaşacağınız fikirlerle tariflerle yeni mutfak maceraları yaşamaya karar verdim .Sizler sayfama bende aranıza hoş geldik ...


23 Temmuz 2012 Pazartesi

BİR GARİP DURUMDAYIM

  Hepinize merhaba... Evet en sonunda tatile kavuştum . Şu an Kuşadası' ndaki yazlığımızdayım . Uzun zamandan sonra anne ve babamla vakit geçirmek her gün doyasıya denize girmek iyi hoşta şu an sizlere yazdığım ortam pek hoş değil.Sitenin kahvesinde yaklaşık  30 kadar beyefendinin içinde babam başımda ( başlıcam senin bloguna der gibi bakıyor ) sizlere yazmaya çalışıyorum . Bayağı bir baskı altındayım. Ama yazacağım çok şey var . Ev yapımı salçalar, şeftali bahçeleri , güne reçelleri , Söke ununun hikmetinden kaynaklanan bazlamalar pideler... İlk iki gün içinde sizlere bunları biriktirdim . Aaaa en önemlisi anne eli değmiş çiçek dolması ... Hepsi fotoğraflandı hepsi hazır ama sanırım size ulaşması biraz zaman alacak.
  Sanırım yaşadığınız yerde su olunca her şey güzelleşiyor.Her gün komşulardan gelen taze salatalıklar ,biberler, bahçeden toplanan rokalar,evlerin önündeki limon ve zeytin ağaçları , bayrak kırmızısı domatesler,Ege halkının o stressiz rahat neşeli halleri daha neler neler... İnsan yazın burada üç ay kalsa beş yıllık antiaging le geri döner. Bu yüzden yirmi sene önceki komşularımız hala aynı duruyorlar maşallah bizde Ankara ' da kuruyoruz.
 Diğer fotoğrafları şu anda ekleyemiyorum maalesef . Hem internet çok yavaş hemde ortam dolayısıyla gerilmiş durumdayım. Affınıza sığınarak daha doludolu yazılarla geri döneceğime söz veriyorum .

2 yorum:

  1. NE güzel size iyi tatiller bende bu sene eylülde kuşadasına ilk defa tatile geleceğim bakalım

    YanıtlaSil
  2. geçen sene didime arabamızla gittiğimiz için kuşadasınıda biraz dolaşıp davutlardı sanırım oraya kadar gidip zeytinyağlarımızı alıp dönmüştük..kuşadasını böylece görme fırsatı bulmuştum..sana iyi tatiller diliyorum canım bol bol dinlen keyfine bak:)bizide unutma :))

    YanıtlaSil

teşekkürler yorumunuz yazar tarafından okunup yayınlanacaktır..