MERHABA..

Hepinize merhaba...Ben bir mutfak aşığıyım. Mutluyken ,hüzünlüyken ,huzurluyken ,sıkılmışken ,genelde gece uyku tutmamışken mutfakta ya bir şeyler yaparken bulurum kendimi yada maalesef yaptıklarımı yerken...Çocukluğumdan beri gelen bu aşkı, merakı ,öğrendiklerimi sizlerle paylaşmaya sizin paylaşacağınız fikirlerle tariflerle yeni mutfak maceraları yaşamaya karar verdim .Sizler sayfama bende aranıza hoş geldik ...


13 Şubat 2013 Çarşamba

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN ŞİRİN BİR MEKAN

  Eh meşhur sevgililer günü geldi kapıya dayandı . Kimileri hummalı bir çalışma içinde kimileri amann sevgiye her zaman değer verilmeli eskiden sevgililer günü mü varmış modunda . Ben bundan önceki senelerde daha bir hevesliydim sevgililer günü için. Eşim bir program yapmadığında az kıyametler koparmadım . Ama nedense bu sene pek bir hevesim yok , hala hediye almadım . Özel bir planım yok . Ama en azından başbaşa bir yemek yenilmeli taraftarı olsamda Dukan amca bu isteğimi de bir kırıyor . Akşam restorana gidip ızgara et ve yağsız yoğurt siparişi vermek düşüncesi , bir kadeh şarap yerine su yada bol limonlu soda tercihi içimi karartıyor.
 
Ama eğer sizler Ankara' da yaşıyorsanız şirin mi şirin , küçük çok zevkli döşenmiş her türlü yemek alternatifinin dışında balık ve karadeniz mutfağı seçenekleri içeren bir mekan önereceğim sizlere . Upi's Cafe ... Upi's Cafe çayyolun da Uludağ restoranı geçtikten sonraki tekno parkın içinde .

rezervasyondan önce özenle hazırlanan masalar

mezeler balıklar laz böreği bile var
Sizler beğenirmisiniz bilmem ama ben mekanı çok sevdim . Mutfağı tertemiz . İçeride tatlı bir teyze gülümseyerek tabaklar hazırlıyor . Kafanızı uzattığınızda sizi hemen buyrun buyrun diye mutfağa davet ediyor. Balık çeşitleri mevcut . Ayrıca haftanın üç günü canlı müzik var . Sevgililer gününde illaki var . Sigarasız maalesef yapamıyorum diyenler için sigaralı güzel bir bölümüde var .

Eğer sevgililer gününde gidemedim derseniz yaz içinde çok güzel bir alternatif . Parkın içine kurulmuş masalarda keyifli kahvaltılar yapabilirsiniz. Ayrıca bazı günler hamsi geceleri yapılıyor. İşte merak edenler için adres ve telefon .
Prof.Dr.Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi alacaatlı caddesi çayyolu, 06680 Ankara
 0536 337 0808 
NOT : fiyatları yakınlarındaki mekanlara göre  oldukça uygun .
hER ZAMAN YANINIZDA SEVDİKLERİNİZLE SEVGİYLE KALIN . MUTLU SEVGİLİLER GÜNLERİ =)

5 yorum:

  1. Allah'tan Ankara'daymış. Çok şirin bir yer. İlk fırsatta gitmek isterim. Teşekkürler tanıtım için.

    YanıtlaSil
  2. Sana da mutlu sevgililer günleri Aslıcım :) Ben de bu güne çok fazla anlam yüklemem ama yinede en azından başbaşa bir yemek yenmeli. Paylaşımın için teşekkürler. Upi's cafe gerçekten çok hoş görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel yermiş hakikaten,fotoğraflar bile sevmeme yeterli oldu.
    ankara'ya yolumuz düşerse bir gün, aklımda olacak burası.
    güzel tanıtıcı yazı için sağolun.

    YanıtlaSil
  4. mekan çok guzel işletme rezalet fiyatlar çok pahalı

    YanıtlaSil
  5. Cok guzel bir yere begenziyor. Tesekkur ederim...

    Bloguma beklerim
    cupcakekokulumutfak.blogspot.com

    YanıtlaSil

teşekkürler yorumunuz yazar tarafından okunup yayınlanacaktır..