MERHABA..

Hepinize merhaba...Ben bir mutfak aşığıyım. Mutluyken ,hüzünlüyken ,huzurluyken ,sıkılmışken ,genelde gece uyku tutmamışken mutfakta ya bir şeyler yaparken bulurum kendimi yada maalesef yaptıklarımı yerken...Çocukluğumdan beri gelen bu aşkı, merakı ,öğrendiklerimi sizlerle paylaşmaya sizin paylaşacağınız fikirlerle tariflerle yeni mutfak maceraları yaşamaya karar verdim .Sizler sayfama bende aranıza hoş geldik ...


12 Haziran 2012 Salı

ANKARALI BLOGGERLAR BULUŞMASI

Evet biliyorum çok şanslıyım. Organizasyonu düzenleyen Zeynep ve beni haberdar eden Yasemin sayesinde bende bu organizasyonda yer aldım. Buluşma Çukurambar' daki Zamane Kahvesinde oldu.Yaklaşık 40 kadar blog yazarıyla buluşup onları ve bloglarını tanımak keyifliydi. Carte d'or un bizler için hazırladığı hediyeler denenmek için dolapta yerlerini aldılar. Başta Zeynep 'e ve katılan herkese sevgilerimi gönderiyorum . İşte bu güzel günden kareler ... ( fotoğraflar :www.zeynepinevi.com )    


   



3 yorum:

  1. Ziyaretin için çok teşekkür ederim, tanıştığımıza çok memnun oldum, sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  2. heyyoooo ben geldim işte :)) seni tanıdıgıma çok ama çok mutluyum ben. Böyle güzel güzel arkadaşlar tanıdıkça Ankarayı daha çabuk sevip alışacağım sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldinnn ... bende senii tanıdığım için çokk mutluyum. Umarım daimi olur arkadaşlığımız , birlikte bol bol gezelim yiyelim içelim sonrada yazalım =)

      Sil

teşekkürler yorumunuz yazar tarafından okunup yayınlanacaktır..