MERHABA..

Hepinize merhaba...Ben bir mutfak aşığıyım. Mutluyken ,hüzünlüyken ,huzurluyken ,sıkılmışken ,genelde gece uyku tutmamışken mutfakta ya bir şeyler yaparken bulurum kendimi yada maalesef yaptıklarımı yerken...Çocukluğumdan beri gelen bu aşkı, merakı ,öğrendiklerimi sizlerle paylaşmaya sizin paylaşacağınız fikirlerle tariflerle yeni mutfak maceraları yaşamaya karar verdim .Sizler sayfama bende aranıza hoş geldik ...


20 Ağustos 2013 Salı

SÖĞÜT KÖYÜNDE MANZARADA TENEKEDE TAVUK YENİR


Selamlar tatil anılarına devam ediyorum . Ne yazık ki tatil rehavetinden günü gününe yazamadım ama o kadar güzel yerler gezdim ki sizlerle paylaşmalıyım.
Selimiye den ayrılırken önce Bozburun sonrada Söğüt köyüne uğradık.Bozburun Selimiye nin biraz daha küçük hali. Hemen hemen aynı diyebilirim ama Selimiye kadar popüler değil. Artık bu iyimi kötüsü siz karar verin. Bozburun da kısa bir tur attıktan sonra çok merak ettiğim Söğüt Köyüne gittik. Boz burundan 15 km sahil yolundan hafif virajı bir yoldan ulaşıyorsunuz. Ulaştığınızda gördüğünüz manzaraya hayran kalıp burada yaşayanları kıskanıyorsunuz. Burası henüz çok keşfedilmemiş oldukça büyük bir köy. Sahilde plajı yok ama deniz çok güzel. Söğüt köyünün  tam tadını çıkarmak istiyorsanız Manzara restorana gitmelisiniz.Adını fazlasıyla hakeden restoranın manzarası da,yemekleri de harika. Sahipleri oldukça ilgili . Dilerseniz yemeğiniz hazırlanırken   Naci Bey sizi teknesiyle Söğüt'ün muhteşem koylarını gezdirebilir. Yüzüp iyice acıktıktan sonra harika yemeklerin tadına varabilirsiniz tabii manzaradan gözünüzü ayırabilirseniz.
Söğüt köyü manzara restoran
Oldukça farklı lezzetler var. Ben tenekede tavuk yedim ve oldukça beğendim. Sunumuda çok güzel.
Tavuklar pişerken

  Dilerseniz odun odun ateşinde oğlak pişiriyorlar Tabii bunun için önceden sipariş vermeniz gerekiyor.
Odun Ateşinde Oğlak
Ayrıca balık ve mezeler de var.

Söğüt Koylarında tekne keyfi

Ulaşmak isteyenler için :Manzara restoran sahibi Naci Bey'in telefonu 05069378836



2 yorum:

  1. Tavuk ve familyasını sevmeyen benim bile canım çekti. Tavuk değil, manzara yedirmiştir bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi tavukta güzeldi. Ama doğru soyluyorsun o manzarada ne olsa yenir :)

      Sil

teşekkürler yorumunuz yazar tarafından okunup yayınlanacaktır..